Jari Hautamäki

Kasvun ja Uudistumisen asiantuntija

Hautamäki Training on perustettu vuonna 2007. Yritys tuottaa asiantuntevia hyvinvointi-, työnohjaus-, valmennus- ja koulutuspalveluja henkilö-, yritys- ja muille yhteisöasiakkaille. Laadukkaiden palvelujen tuottamisesta vastaa erityistason Psykoterapeutti, Sosionomi YAMK, Työnohjaaja STOry, Master-TSC® Jari Hautamäki.

Hautamäki Trainingin palvelupauksia ovat avoimuus, kumppanuus ja tuloksellisuus 

Yrityksen tavoitteena on aina olla avuksi asiakkailleen parhaalla mahdollisella tavalla. Palveluja kehitään ja toteutetaan yhteistyössä tilaajan kanssa. Yrityksessä luotetaan siihen, että avoimella ja kumppanuuteen perustuvalla yhteistyöllä aikaansaamme 100 % tuloksia.

Jari Hautamäellä on yli 25 vuoden kokemus ihmissuhdetyöstä. Hän on osallistunut käytännön toimintoihin ja kehittänyt eri tahojen yhteistyönä toimivia työmalleja sosiaali- ja terveydenhuoltoon. Pitkän ja ammatillisesti vaativan työkokemustaustan lisäksi Hautamäki on kehittänyt osaamistaan tiedollisesti opiskelemalla työtehtäviensä ohella niin psykoterapian kuin johdon- ja työyhteisöjen kehittämisen sekä kriisitilanteiden käsittelyn ja henkisen hyvinvoinnin valmennuksen opintoja.

 

Ota yhteyttä ja kysy lisää