Henkilöasiakkaiden ja yrittäjien palvelut

Voit saavuttaa unelmasi!

Välillä meillä kaikilla voi olla elämässä aikoja, jolloin mikään ei tunnu hyvältä. Usein asian äärelle pysähtyminen, puhuminen ja keskustelu ovat avaimia uusien mahdollisuuksien löytämiseen. Parhaimmillaan oman unelman nimeäminen ja sen eläminen voi olla jokapäiväistä elämää.

Henkilöasiakkaiden ja yrittäjien palvelut:

 • Psykoterapia
  Ratkaisukeskeisen psykoterapian avulla voit ylläpitää ja edistää kokonaisvaltaista hyvinvointiasi. Psykoterapiatapaamisen hinta on 80 euroa / 45 min. Arviointi / tutustumiskäynti 50 euroa / 45 min. Palvelu on arvonlisäverotonta terveydenhuollon palvelua. Mahdollisuus Kelan tukemaan terapiaan.

 • Mentaalivalmennus
  Valmennus auttaa sinua eteenpäin hankalissakin tilanteissa ja löytämään mielestäsi piileviäkin unelmia. Mentaalivalmennustapaamisen hinta Seinäjoella 160 euroa / 60 min. ja 220 euroa / 90 min. Hintaan lisätään alv. 24 %. Etelä-Pohjanmaan yrittäjien jäsenenä voit saada valmennustapaamisesta -10% alennuksen.

 • Pysähdy hetkeksi - yrittäjän avain uudistumiseen
  Pysähdy hetkeksi ja varaa aika vain yhteen tapaamiseen. Tapaamisessa voit kertoa Kasvun ja uudistumisen asiantuntijalle nykyhetken tilanteestasi. Saat tapaamisesta oivalluksia siihen, mitä sinulle tärkeää kohti haluat edetä ja ratkaisukeskeiset vinkit etenemiseen. Pysähdy hetkeksi tapaamisen hinta Seinäjoella on 160 euroa / 60 min. Hintaan lisätään alv. 24%.

 • Työnohjaus
  Työnohjaus on kokeneen ja asianmukaisen peruskoulutuksen lisäksi erillisen työnohjaajakoulutuksen (yleensä 2-2,5 vuotta) suorittaneen ammattilaisen tarjoamaa palvelua. Ammattitaitoinen ja laadukas työnohjaus ylläpitää ja edistää työssä olevien kokonaisvaltaista hyvinvointia ja kehittää yhteisöjen tuottavuutta. Työnohjaus voi tapahtua työyhteisöjen, työryhmien, yksittäisten työntekijöiden, asiantuntijoiden, yritysten, yrittäjien tai johdon työnohjauksina. Tutustu työnohjaustarinoihin

Kysy lisää palveluistamme!