Työyhteisön kehittäminen

Uskomme, että tunneyhteys toiseen ihmiseen, erilaisuuden ymmärtäminensekä itsensä ja työkaverin arvostaminen ovat tie hyvinvoivaan ja toimivaan työyhteisöön. Työtiimin onnistuminen alkaa mahdollisuudesta aitoon ja avoimeen keskusteluun. Tunne ja henki, ilman niitä tuottavaa työyhteisö ei ole. Me sytytämme tunteen ja puhallamme hengen tiimiisi.

Tarjolla olevat palvelut:

Työnohjaus:

Työnohjaus on kokeneen ja asianmukaisen peruskoulutuksen lisäksi erillisen työnohjaajakoulutuksen (yleensä 2-2,5 vuotta) suorittaneen ammattilaisen tarjoamaa palvelua. Ammattitaitoinen ja laadukas työnohjaus ylläpitää ja edistää työssä olevien kokonaisvaltaista hyvinvointia ja kehittää työyhteisöjen tuottavuutta. Työnohjaus on prosessinomaista työskentelyä ja kestää saman työnohjaajan ohjauksessa yleensä 1-2 vuotta tai pidempäänkin.Tarvittaessa työskentelyä voidaan räätälöidä myös lyhyempiin työskentelysuhteisiin, kuten erilaisten kriisitilanteiden käsittelyyn.

Työnohjaus voi tapahtua työyhteisöjen, työryhmien, yksittäisten työntekijöiden, asiantuntijoiden tai johdon työnohjauksina. Tutustu työnohjaustarinoihin

Kysy lisää palveluistamme!