Yrityksen asiantuntijat

Hautamäki Training Oy tunnetaan Pohjanmaalla aikaansaavana ja tuloksia tuottavana työyhteisön kehittäjänä, joka sytyttää tunteen työelämään. Uskomme siihen, että avoin keskustelu, tunneyhteys, erilaisuuden ymmärtäminen sekä itsensä ja työkaverin arvostaminen ovat tie työn imuun ja tekemiseen. Työmme arvot perustuvat luovaan pysähtymiseen ja ihmisten väliseen aitoon kohtaamiseen.

Yrityksen strategia on toteuttaa palveluita koulutetun ja kokeneen asiantuntijaverkoston yhteistyöllä. Palvelujen vastaavana tuottajana toimii Jari Hautamäki. Yritys räätälöi tapauskohtaisesti asiakkaan tilanteeseen ja toiveisiin vastaavat asiantuntijat. Esimerkkinä tästä ovat toteutetut Työhyvinvointiprojektit, joista viimeisin päättyi keväällä 2019. Löydät tästä palautetietoja Lohjalla toteutetusta projektista. Seuraava Työhyvinvointiprojektimme käynnistyy Seinäjoella syyskuussa 2019 ja päättyy keväällä 2021.

Yrityksen tiimissä toimii pääsääntöisesti YTL, erikoissosiaalityöntekijä, ET. psyko- ja perheterapeutti Kaisa Vuolukka. Kaisa on kokenut lastensuojelun osaaja ja valmistelee parhaillaan väitöskirjaa sukulaissijoituksesta. Tarjoamme Kaisan kanssa koulutuksia, jotka keskittyvät mm. Systeemisen lastensuojelun toimintamalliin ja sen taustalla oleviin terapeuttisiin menetelmiin. Löydät lisätietoja koulutuksista tästä.

Jos etsit yrityksellesi / yhteisöllesi työhyvinvointiin liittyviä osaajia, sinun kannattaa kääntyä puoleemme. Autamme ja tuemme sinua ja työryhmääsi esimiestyössä. Olemme myös henkilökohtaisessa elämässäsi kasvun ja uudistumisen kumppani matkallasi kohti unelmia, joiden kautta tavoitat oman ainutkertaisuutesi.

Tutustu yrityksen palveluihin ja ota yhteyttä: info@hautamakitraining.fi